De Troll 700 is ontwikkeld door Fire-Up en kan ook in uw webshop of winkel verkocht worden. Bij Fire-Up zijn we zowel leverancier als producent van verschillende vuurgerelateerde producten en barbecues en kunnen we voor u een uitgebreid aanbod producten leveren. Dé professionele barbecue, rookoven en kachel ineen is een van de nieuwste producten en wordt al door diverse bedrijven verkocht. Wilt u graag de Troll 700 toevoegen aan uw assortiment? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

De Troll 700 van Fire-Up

De Troll 700 van Fire-Up is gemakkelijk om te bouwen van barbecue naar kachel of rookoven. Dit betekent echter niet dat de verschillende mogelijkheden afdoen aan de kwaliteit van de afzonderlijke gebruiksmanieren. Zo zal de tuinhaard uw huidige haard overtreffen qua warmtestraling, veroorzaakt door het geëmailleerde dikke gietijzer. Ook is de barbecue op allerlei manieren eenvoudig in te stellen, om een optimaal grill plezier te waarborgen. In de rookoven krijgen zowel vlees als vis een heerlijke rooksmaak. De standaard uitvoering bestaat uit de gecombineerde barbecue/haard uitvoering. De rookoven kan als extra optie worden toegevoegd. Accessoires zijn los verkrijgbaar evenals de belangrijkste onderdelen. Maak uw barbecue assortiment compleet met de Troll 700 van Fire-Up International!

Meer informatie

Ook voor aanverwante vuurgerelateerde producten als aanmaakblokjes, houtskool en barbecuegereedschappen bent u bij Fire-Up aan het juiste adres. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of wilt u graag meer informatie ontvangen over de professionele Troll 700, bel dan naar +31(0)13 529 95 00 of stuur ons een e-mail.

Voeg de unieke Fire-Up Troll 700 toe aan uw assortiment, dé professionele barbecue, rookoven en kachel ineen.


Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:

Troll 700 - Houtskool groothandel - Aanmaakblokjes FSC - Aanmaak houtwol - Houtskool briketten


PRODUCTEN

Alle Fire-Up producten zijn onderverdeeld in 3 categorieën:

AANMAAKPRODUCTEN

aanmaakblokjes

Alle aanmaakproducten

BBQ ASSORTIMENT

Houtskool Briketten

Alle bbq producten