Voor milieuvriendelijke aanmaakblokjes en andere vuurgerelateerde producten gaat u naar Fire-Up. Fire-Up is producent en leverancier van producten voor de barbecue, openhaard en kachel en is koploper op het gebied van duurzame en biologische aanmaakproducten. De combinatie van houtskool of briketten van plantaardige olie, FSC® (SCS-COC-000652-IA)  gekwalificeerd hout en milieuvriendelijke aanmaakblokjes zorgt voor het ultieme gebruiksgemak en vaak een CO₂ neutrale verbranding van de vuurproducten.

De ecologische aanmaakblokjes van Fire-Up

Steeds meer producten van Fire-Up International worden gemaakt van 100% vernieuwbare biologische grondstoffen, zoals FSC® (SCS-COC-000652-IA)  hout en plantaardige oliën/was.  Tijdens de groei periode van deze biomassa, wordt er CO2 uit de atmosfeer onttrokken, die bij de verbranding van deze producten weer in de atmosfeer terechtkomt. Door de groei van nieuwe biomassa wordt deze weer opgenomen. Door deze korte maar effectieve life-cycle, branden de Fire-Up aanmaakblokjes CO2 neutraal.

Inmiddels zijn deze aanmaakblokjes een belangrijk deel van ons assortiment. Het complete assortiment blijft groeien en breidt zich steeds verder uit naar verschillende productgroepen en branches.

Fire-Up International B.V.

Naast een breed assortiment kenmerkt Fire-Up zich door de grote flexibiliteit van productie en kunnen we u op alle mogelijke manieren tegemoet komen als het gaat om wensen en bijzonderheden. Ook kunnen we onze Fire-Up producten leveren onder uw private label. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden. Bel naar +31(0)13 529 95 00 of stuur ons een e-mail voor meer informatie en een antwoord op al uw vragen.

Voor de welbekende milieuvriendelijke aanmaakblokjes van duurzame en biologische materialen gaat u naar Fire-Up International B.V.


Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:

Milieuvriendelijke aanmaakblokjes - Ecologische aanmaakblokjes - Aanmaak houtkrullen - Briketten FSC - Kachel en rookoven


PRODUCTEN

Alle Fire-Up producten zijn onderverdeeld in 3 categorieën:

AANMAAKPRODUCTEN

aanmaakblokjes

Alle aanmaakproducten

BBQ ASSORTIMENT

Houtskool Briketten

Alle bbq producten