Voor kokosnoot briketten met een langdurige hoge temperatuur gaat u naar Fire-Up International B.V. U vindt bij ons zakken van 3 en 10 kg en u kunt tevens direct al uw andere barbecuebenodigdheden bestellen. Zo vindt u in ons assortiment ondermeer houtskool, briketten, , aanmaakblokjes, haardblokken, gereedschap en overige vuurgerelateerde producten voor barbecue, open haard en kachel. Voor uw complete barbecue uitrusting gaat u dan ook naar Fire-Up.

Kokosnoot briketten

Fire-Up International B.V. is al ruim 30 jaar leverancier van vuurgerelateerde producten voor kachels, barbecues en openhaarden. Op dit moment kunt u bij ons ondermeer terecht voor diverse aanmaakproducten, houtkool en briketten en overige vuurgerelateerde producten. Waar u vroeger nog enkel kon kiezen uit verschillende zakken houtskool en briketten zijn er tegenwoordig ook verschillende soorten houtskool en briketten te verkrijgen zoals kokosnoot briketten, professionele kwaliteit houtskool en easy-grill briketten. De kokosnoot briketten blinken hierbij uit door het feit dat ze een hoge temperatuur afgeven, een langere brandduur hebben in vergelijking met houtskool briketten en een milieuvriendelijk karakter hebben, daar zij gemaakt zijn van de schalen van de kokosnoot, wat een ecologisch restproduct is. Ideaal om langdurig te grillen op de barbecue!

Visie van Fire-Up

Fire-Up International heeft zich gespecialiseerd in het produceren en leveren van duurzame en biologische vuurproducten. Hierbij staan aandacht voor het milieu, kwaliteit en veiligheid dan ook hoog in het vaandel. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, horen we dan ook graag wat uw wensen zijn en we komen u graag tegemoet bij de productie en levering van uw bestelling. Wilt u kennis maken met een van onze adviseurs of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Duurzame en milieuvriendelijke kokosnoot briketten voor uw barbecue of kachel haalt u bij Fire-Up, de leverancier van ecologische vuurgerelateerde producten.


Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:

Kokosnoot briketten - Troll 700 - Houtskool groothandel - Aanmaakblokjes FSC - Aanmaak houtwol


PRODUCTEN

Alle Fire-Up producten zijn onderverdeeld in 3 categorieën:

AANMAAKPRODUCTEN

aanmaakblokjes

Alle aanmaakproducten

BBQ ASSORTIMENT

Houtskool Briketten

Alle bbq producten