Voor een geïntegreerde kachel, rookoven en barbecue, de Troll 700, van professionele kwaliteit gaat u naar Fire-Up International B.V. U kunt bij ons al ruim 30 jaar terecht voor een uitgebreid aanbod vuurgerelateerde producten. Naast leverancier zijn we ook producent van de Fire-Up bruine aanmaakblokjes en hebben we de Troll 700 voor u ontwikkeld en geproduceerd. Bekijk het complete aanbod om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Troll 700 van Fire-Up

De Troll 700 van Fire-Up is een barbecue, kachel en rookoven ineen. Door de uitgebreide mogelijkheden en toepassingen betaalt men voor deze professionele barbecue wel iets meer, maar dan bent u ook van alle gemakken voorzien. Zo heeft de kachel een grotere warmtestraling dan de gemiddelde buitenhaard, blijft uw barbecue langer warm en heeft u tevens de optie de Troll te gebruiken als rookoven. Bij Fire-Up hebben we voor de Troll 700 ook enkele extra’s ontwikkeld om het gebruik te optimaliseren zoals verschillende bak- en grillplaten, de kachelschoorsteen en de benodigde aanmaakproducten en gereedschappen. Voor een alles-in-1 barbecue, kachel en rookoven kiest u voor de Troll 700 van Fire-Up, die met al deze mogelijkheden dan eigenlijk een zeer interessante prijs/kwaliteit verhouding biedt!

Meer informatie

Bent u benieuwd wat we bij Fire-Up voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over de Troll 700 of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij infomeren en adviseren u graag. U kunt bellen naar +31(0)13 529 95 00, online het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@fire-up.nl.

Troll 700 is dé kachel en rookoven ineen van Fire-Up welke tevens te gebruiken is als professionele barbecue.


Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:

Kachel en rookoven - Houtskool REACH - Aanmaakproducten producent - Horeca houtskool - Kokosnoot briketten


PRODUCTEN

Alle Fire-Up producten zijn onderverdeeld in 3 categorieën:

AANMAAKPRODUCTEN

aanmaakblokjes

Alle aanmaakproducten

BBQ ASSORTIMENT

Houtskool Briketten

Alle bbq producten