Voor houtskool REACH gecertificeerd bent u bij Fire-Up aan het juiste adres. Fire-Up produceert en levert vuurgerelateerde producten waarbij milieuvriendelijkheid, duurzaamheid en veiligheid voorop staan. Naast REACH gecertificeerde producten worden al onze aanmaakblokjes en houtskool gemaakt van FSC® (SCS-COC-000652-IA)  /PEFC® (SCS-PEFC-000652-AT)  gekwalificeerd hout en kunnen we u verzekeren van een uitstekend kwaliteit. Fire-Up, for fire and fun!

Houtskool en andere REACH gecertificeerde producten

Fire-Up International B.V. is al ruim 30 jaar een belangrijke groothandel voor vuurgerelateerde producten. Bovendien zijn we 25 jaar geleden ook begonnen met het produceren van ecologische producten. Aandacht voor het milieu, veiligheid en gezondheid staan bij Fire-Up hoog in het vaandel. Al onze producten voldoen dan ook aan de strenge milieu- en kwaliteitseisen. Bij Fire-Up zijn we in het bezit van de volgende certificaten of voldoen wij aan de volgende normeringen:

  • FSC® (SCS-COC-000652-IA)   / PEFC® (SCS-PEFC-000652-AT )
  • REACH
  • EN 1860:2
  • EN 1860-3
  • DIN EN 1860-3

Voor verantwoorde en hoogwaardige kwaliteit vuurproducten voor de kachel, openhaard en barbecue gaat u dan ook naar Fire-Up. Wij komen graag tegemoet aan uw wensen.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de filosofie achter onze werkzaamheden of heeft u vragen over een van onze certificaten / normeringen of een praktische vraag over één van onze producten, neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag! Bel naar +31(0)13 529 95 00, vul online het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@fire-up.nl.

Voor ecologische houtskool geproduceerd volgens de REACH overeenkomst gaat u naar Fire-Up International B.V., de leverancier voor milieuvriendelijke vuurproducten.


Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:

Houtskool REACH - Aanmaakproducten producent - Horeca houtskool - Kokosnoot briketten - Troll 700


PRODUCTEN

Alle Fire-Up producten zijn onderverdeeld in 3 categorieën:

AANMAAKPRODUCTEN

aanmaakblokjes

Alle aanmaakproducten

BBQ ASSORTIMENT

Houtskool Briketten

Alle bbq producten