Horeca houtskool voorzien van een op maat gemaakte verpakking bestelt u bij Fire-Up International B.V. In onze uitgebreide webshop vindt u altijd wat u zoekt. Daarnaast voorzien onze medewerkers u graag van meer informatie en advies op maat zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken. Onze producten zijn indien gewenst te voorzien van een private label: een verpakking speciaal voor u op maat gemaakt. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Horeca houtskool: verpakking voorzien van uw logo en bedrijfsnaam

Ons horeca houtskool is duurzaam en veilig. Ons houtskool en onze briketten zijn gemaakt van FSC® (SCS-COC-000652-IA) gekwalificeerd hout. Bovendien zijn al onze biologische vuurproducten CO₂ neutraal en gemakkelijk in gebruik. Wist u dat u de verpakking van uw horeca houtskool door ons op maat kunt laten maken? Bijvoorbeeld voorzien van uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Ook kunnen wij u adviseren met betrekking tot de productomschrijving en bijvoorbeeld de vermelding van USP’s op uw verpakking. U kunt horeca houtskool bij ons bestellen in zakken van 10 kilo.

Meer informatie en contact

In ons horeca houtskool is geen palmolie verwerkt. Kiest u voor onze producten dan draagt u bij aan een duurzaam milieu. Neem voor meer informatie over onze producten en onze mogelijkheden contact met ons op. Bel naar telefoonnummer +31(0)13 529 95 00.


Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:

Horeca houtskool - Kokosnoot briketten - Troll 700 - Houtskool groothandel - Aanmaakblokjes FSC


PRODUCTEN

Alle Fire-Up producten zijn onderverdeeld in 3 categorieën:

AANMAAKPRODUCTEN

aanmaakblokjes

Alle aanmaakproducten

BBQ ASSORTIMENT

Houtskool Briketten

Alle bbq producten