Voor een gietijzeren terraskachel met uitgebreide mogelijkheden kiest u de Troll 700 van Fire-Up. Bij Fire-Up zijn we koploper in het leveren en produceren van vuurgerelateerde producten en hebben we een compleet assortiment met producten voor zowel kachel als haard en barbecue. De Troll 700 is het enige door ons ontwikkelde hardware product dat als gietijzeren terraskachel, rookoven en professionele barbecue verkocht wordt.

De Fire-Up Troll 700, om te roken, koken en stoken!

De Troll 700 van Fire-Up International is een professionele barbecue en kachel. Als basisset wordt de Troll geleverd met een pan, 1/2 bakplaat en 1/2 grillrooster. Daarnaast hebben we bij Fire-Up nog diverse extra’s ontwikkeld om het gebruik te optimaliseren, zoals: een rookovenset en tafelbladen.

De professionele barbecue is echter niet alleen geschikt om te koken/grillen. Hij kan ook perfect gebruikt worden om te roken. In de rookoven krijgen zowel vlees als vis een heerlijke rooksmaak.  Dit is een extra accessoire wat kan worden toegevoegd en een “must” voor de professionele roker.

Stoken: De schoorsteen van de kachel is geïntegreerd in de barbecue, zodat na het koken / grillen, in een oogwenk de barbecue in een kachel getransformeerd kan worden zonder extra onderdelen te moeten toevoegen. De nog warme houtskool of briketten kunnen hierbij gebruikt worden als extra brandstof voor het aanmaken van het haardhout, wat onderin “de buik van de Troll” kan worden gelegd. De warmte die de gietijzeren Troll 700 uitstraalt is werkelijk van hoge comfort!

Kortom, de Troll 700 is ook ideaal als buitenkachel voor zwoele zomeravonden en koude winterdagen.

Meer informatie

Bij Fire-Up kunt u tevens terecht voor aanmaakblokjes, houtskoolbriketten en barbecuegereedschappen voor een optimaal gebruik van de Troll 700. Wilt u graag een exemplaar zien of heeft u interesse in het verkopen van de professionele barbecue? Stuur dan een e-mail naar info@fire-up.nl of bel naar +31(0)13 529 95 00, wij helpen u graag verder!

De Troll 700 van Fire-Up International is een multifunctionele barbecue die tevens dienst doet als gietijzeren terraskachel en rookoven.


Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:

Gietijzeren terraskachel - Milieuvriendelijke aanmaakblokjes - Ecologische aanmaakblokjes - Aanmaak houtkrullen - Briketten FSC


PRODUCTEN

Alle Fire-Up producten zijn onderverdeeld in 3 categorieën:

AANMAAKPRODUCTEN

aanmaakblokjes

Alle aanmaakproducten

BBQ ASSORTIMENT

Houtskool Briketten

Alle bbq producten