Met de ecologische aanmaakblokjes van Fire-Up hebt u binnen korte tijd een gloeiende barbecue, een vlammende openhaard of een heerlijk warme kachel. Al onze aanmaakblokjes zijn duurzaam en biologisch zodat u gemakkelijk en snel op een veilige manier vuur kunt maken. Voor de bekende bruine Fire-Up aanmaakblokjes, maar ook voor briketten, houtskool, en andere vuurgerelateerde producten voor openhaard, barbecue en kachel kunt u bij ons terecht!

Ecologische aanmaakblokjes van Fire-Up

De bruine aanmaakblokjes van Fire-Up nemen toe in populariteit op de markt van aanmaakproducten. Dankzij het hoge gebruiksgemak, de uitstekende kwaliteit, veiligheid en het milieuvriendelijke karakter van onze ecologische aanmaakblokjes kiezen steeds meer mensen voor de Fire-Up variant. Onze aanmaakblokjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten verpakkingen en kunnen gemakkelijk aangevuld worden met briketten en houtkool van Fire-Up. Voor al uw barbecue, openhaard en kachelproducten bent u bij Fire-Up dan ook aan het juiste adres!

Fire-Up International B.V.

Bij Fire-Up International profileren we ons al ruim 25 jaar als specialist op het gebied van vuurgerelateerde producten. Hierbij staan het milieu, duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel zodat u altijd kunt rekenen op goede en verantwoorde aanmaakproducten. Naast bruine aanmaakblokjes kunt u bij ons ook terecht voor houtskool, briketten, brandvloeistof en nog veel meer aanmaakproducten. Hebt u vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel naar +31(0)13 529 95 00.

Bij Fire-Up vindt u ecologische aanmaakblokjes en vele andere vuurgerelateerde producten voor barbecue, openhaard en kachel.


Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:

Ecologische aanmaakblokjes - Aanmaak houtkrullen - Briketten FSC - Kachel en rookoven - Houtskool REACH


PRODUCTEN

Alle Fire-Up producten zijn onderverdeeld in 3 categorieën:

AANMAAKPRODUCTEN

aanmaakblokjes

Alle aanmaakproducten

BBQ ASSORTIMENT

Houtskool Briketten

Alle bbq producten