Als u briketten nodig heeft, komt u naar Fire-Up Internationaal B.V. Wij zijn een leverancier en producent van aanmaakproducten. In ons uitgebreide assortiment vindt u onder meer briketten van houtskool of kokosnootschalen. Omdat wij het milieu belangrijk vinden, zijn onze producten biologisch en duurzaam. Verder bent u bij Fire-Up International B.V. verzekerd van kwalitatief hoogwaardige briketten en een uitstekende service.

Briketten in diverse soorten en maten

Briketten zijn uitermate geschikt voor een buitenkachel of de barbecue. Dat komt doordat een briket een lange brandtijd heeft. Klanten kunnen bij Fire-Up International B.V. kiezen uit verschillende soorten briketten, waaronder:

  • FSC® (SCS-COC-000652-IA) gecertificeerd: deze zijn geurloos, veilig, niet giftig en CO₂ neutraal;
  • PEFC® (SCS-PEFC-000652-AT) gecertificeerd;
  • Niet-gecertificeerd.

Ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen waar de briketten van gemaakt zijn. Gaat uw voorkeur uit naar houtskoolbriketten? Of heeft u goede ervaringen met kokosnootschalen? Geef bij Fire-Up International B.V. aan wat uw wensen zijn en dan zorgen wij dat het helemaal in orde komt.

Bel voor meer informatie

Naast de levering van briketten kan Fire-Up International B.V. u ook van dienst zijn als u op zoek bent naar andere aanmaakproducten en vuurgerelateerde producten voor de kachel, openhaard of barbecue. Wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer +31(0)13 529 95 00.


Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:

Aanmaakblokjes - Houtskool FSC - Gietijzeren terraskachel - Milieuvriendelijke aanmaakblokjes - Ecologische aanmaakblokjes


PRODUCTEN

Alle Fire-Up producten zijn onderverdeeld in 3 categorieën:

AANMAAKPRODUCTEN

aanmaakblokjes

Alle aanmaakproducten

BBQ ASSORTIMENT

Houtskool Briketten

Alle bbq producten