Fire-Up is de aanmaakproducten producent en leverancier uit Oisterwijk  - Nederland, die enkel gebruik maakt van duurzame en biologische materialen. U kunt bij ons terecht voor een zeer uitgebreid en compleet aanbod aanmaakproducten voor de kachel, openhaard en barbecue. Bij Fire-Up staan milieu, gezondheid en veiligheid voorop. U kunt bij ons dan ook altijd rekenen op een uitstekend kwaliteit, professionele en klantgerichte service en een snelle levering.

Fire-Up International B.V.

Fire-Up is de aanmaakproducten producent waar u terecht kunt voor een breed assortiment aanmaakproducten. Al onze producten zijn biologisch en duurzaam vervaardigd en daarom zeer milieuvriendelijk. Het meest verkochte en bekendste product van Fire-Up zijn de bruine aanmaakblokjes. Naast de wel bekende aanmaakblokjes kunt u bij ons ook terecht voor:

  • Houtskool en briketten
  • Barbecuegereedschap
  • Haardblokken
  • De Troll 700, om te koken, roken en stoken
  • Andere vuurgerelateerde producten voor openhaard, barbecue en kachel

Het complete aanbod aanmaakproducten van Fire-Up kunt u bekijken op onze website.

Contact

Bent u benieuwd wat Fire-Up voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Behalve onze producten, kunnen wij ook vuurgerelateerde producten voor u leveren onder een private label. Voor vragen en informatie stuurt u een e-mail naar info@fire-up.nl of neem telefonisch contact op via +31(0)13 529 95 00.

Fire-Up International B.V. is de aanmaakproducten producent, met een duurzaam en biologisch karakter, bekend van de bruine natuurlijke aanmaakblokjes gemaakt uit FSC® (SCS-COC-000652-IA)   hout en geïmpregneerd met biologische olie/was.


Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:

Aanmaakproducten producent - Horeca houtskool - Kokosnoot briketten - Troll 700 - Houtskool groothandel


PRODUCTEN

Alle Fire-Up producten zijn onderverdeeld in 3 categorieën:

AANMAAKPRODUCTEN

aanmaakblokjes

Alle aanmaakproducten

BBQ ASSORTIMENT

Houtskool Briketten

Alle bbq producten