Aanmaakblokjes en andere duurzame aanmaakproducten koopt u bij Fire-Up International B.V. Wij zijn een leverancier en producent van duurzame en biologische producten voor uw barbecue, haard en kachel. In het ruime aanbod vindt u verschillende producten. Bovendien maakt het niet uit of u op zoek bent naar grote of kleine hoeveelheden aanmaakproducten, bij Fire-Up International B.V. kunnen we u te allen tijde van dienst zijn.

Breed assortiment aanmaakblokjes bij Fire-Up International B.V.

Fire-Up International B.V. heeft een breed assortiment aanmaakproducten voor u samengesteld met onder andere de bekende bruine aanmaakblokjes, gemaakt uit natuurlijke grondstoffen als FSC® (SCS-COC-000652-IA) hout en biologische olie/was. De aanmaakblokjes hebben dan ook een aantal belangrijke voordelen:

  • Gemakkelijk in gebruik;
  • Drogen niet uit;
  • Niet vet en stinken niet;
  • Veilig, niet explosief;
  • Niet giftig;
  • Branden CO₂ neutraal, goed voor milieu;
  • Onbeperkt houdbaar.

Bekijk het complete aanbod van Fire-Up International B.V. meteen online om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u als bedrijf onze aanmaakblokjes verkopen? Dat kan. U kunt daarbij kiezen uit verschillende hoeveelheden, producten en verpakkingen. Zo kunnen onze producten voorzien worden van ons label of onder uw eigen naam of merk worden verkocht. Wij staan graag voor u klaar met een deskundig advies! Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen via +31(0)13 529 95 00.


Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:

Aanmaakblokjes - Horeca houtskool bbq - BBQ en kachel - Paraffine haardblokken - Houtskool BBQ importeur


PRODUCTEN

Alle Fire-Up producten zijn onderverdeeld in 3 categorieën:

AANMAAKPRODUCTEN

aanmaakblokjes

Alle aanmaakproducten

BBQ ASSORTIMENT

Houtskool Briketten

Alle bbq producten