Fire-Up International lanceert nieuwe productlijn, “DE PREMIUM LINE”.

Fire-Up International lanceert nieuwe productlijn, “DE PREMIUM LINE”.

Naast het Fire-Up basis assortiment, is Fire-Up gestart met een “Premium Line”, waarin alleen de beste Fire-Up producten zijn vertegenwoordigd. Deze Fire-Up producten onderscheiden zich door de groene verpakking met vermelding van “Premium”. ; Onder deze lijn brengt Fire-Up International twee nieuwe aanmaakproducten op de markt:

  • De Firestarter XL en
  • De Superstarter XXL

De Premium XL – Firestarter is het grootste aanmaakblokje uit ons assortiment, dat excelleert in een hogere calorische waarde (verbrandingswarmte) en brandduur van 11 tot 13 minuten. Toepassing: Het aanmaken van materialen die moeilijker aan te steken zijn zoals: kokosnoot briketten voor de barbecue en minerale kolen voor de kachel. De Premium XXL – Superstarter valt op door haar:

  • opvallende grootte,
  • opvallend hoge calorische waarde (verbrandingswarmte) en
  • opvallend goede brandduur van 18 tot 20 minuten.
fire-Up Aanmaakblokjes XL
fire-Up Aanmaakblokjes Sticks XL

Toepassing: Naast het aanmaken van materialen die moeilijk aan te steken zijn, is deze superstarter hét product om haardhout aan te steken of andere materialen die gebruikt worden in openhaard en kachel. Ondanks de goede aanmaakeigenschappen is het product eenvoudig en veilig in gebruik. Beide producten zijn “natuurlijk” samengesteld uit FSC-hout en plantaardige olie, zonder toevoeging van palm olie.

Wij dagen u uit om deze producten te gaan proberen!

Voor meer informatie: Download onze digitale product-leaflets.

Fire-Up Leaflet Firestarter XL