Fire-Up: Bring Fire To Life

Fire-Up combineert zeer hoge kwaliteitseisen met verantwoordelijkheid voor mens en milieu. Met onze aanmaakblokjes gemaakt van FSC® hout en verrijkt met 100% natuurlijke oliën lopen we ver voorop als het gaat om kwaliteit en milieu. En daar zijn we trots op! Met Fire-Up maakt u een bewuste keuze en kunt u onbezorgd genieten van uw barbecue, kachel of haardvuur. ‘Bring Fire To Life’.’

100% natuurlijk

Als we iets doen, doen we dat goed. De Fire-Up aanmaakblokjes bevatten 100% natuurlijke oliën die geen palmolie bevatten, in tegenstelling tot de vele aanmaakblokjes van andere leveranciers. Hoe we dat illustreren? Door middel van een opvallende mailing waarbij een zonnebloem omhoog komt uit onze verpakking. In de begeleidende brief zetten we de voordelen uiteen waarom onze bruine aanmaakblokjes een verantwoorde keuze zijn ten opzichte van de witte én de bruine aanmaakblokjes met paraffine, die beiden op minerale olie gebaseerd zijn.

fire-up-pop-up-mailing-web
fire-up-testkit-web

Test it yourself!

De mailing wordt opgevolgd door een speciale Fire-Up testkit, waarbij we graag de vergelijking aangaan met andere bruine aanmaakblokjes, geïmpregneerd met natuurlijke oliën. Deze test bewijst dat de Fire-Up aanmaakblokjes beter zijn voor mens en milieu, sneller ontbranden, hogere vlammen geven met een hogere calorische waarde en langer branden dan het andere plantaardige olie aanmaakblokje in deze vergelijking. Wilt u zelf de proef op de som nemen? Vraag dan hier de testkit aan (Business to Business), of check hieronder de video.

Fire-Up, Bring Fire To Life

co2-neutraal